Registrace e-mailem a heslem. Po registraci vám přijde ověřovací odkaz.
Úrovně důvěry: Neregistrovaný → Registrovaný (ověřený e-mail) → Ověřený (platba z bankovního účtu).
Takto vás vidí kupující v detailu inzerátu.
Načítám…
Reputaci prodejce získáte jedině tak, že u prodaného inzerátu kliknete na tlačítko Prodáno. Tím se inzerát přesune mezi prodané a otevře se prostor pro hodnocení obchodu (hodnotí kupující). Nikde jinde – ani ve zprávách, ani u cenových nabídek – se prodej neoznačuje.
Načítám…
Načítám…
Dáme vám vědět v „Upozornění", jakmile se schválí nový inzerát ve zvolené kategorii (volitelně i podle ceny, případně jen v okruhu 5/10/50 km od zadaného místa). Každý hlídač platí 7 dní, pak se sám smaže – tlačítkem „Prodloužit o týden" ho udržíte dál (čítač zásahů se přitom vynuluje). U každého hlídače vidíte, kolik upozornění za týden poslal; v „Upozornění" se drží posledních 20 zásahů z hlídačů, starší se mažou.
Zadat detailnější hlídačNačítám…
Načítám…